Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
inele de logodna
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de Cappuccino | Retetele lui Cappuccino
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 2.8/5 (12 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Cafe Brulot

Ingrediente:

 coniac: 20 ml
 scortisoara: 1 bat
 creveti: 4
 zahar: 8 lingurite
 coaja lamaie: 1
 portocale: coaja rasa de la o portocala
 cafea: neagra tare, 4 cesti
  

Mod de preparare:

Intr-o cratita se pune Coniacul, scortisoara, cuisoarele, coaja de portocale si coaja de lamaie, zaharul si se pune pe foc. cafea tare se incalzeste separat si se pune in 4 cesti incalzite. cand coniacul s-a incalzit se scot cojile de lamaie si portocala, batul de scortisoara si se toarna peste cafea. se serveste dupa masa.

Mentiuni:

Aceasta bautura provine din Franta.

Reteta saptamanii

Negrese
inele de logodna

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Nu exista comentarii inca pentru aceasta reteta.