Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
inele de logodna
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de Cappuccino | Retetele lui Cappuccino
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 3.4/5 (22 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Aluat pentru Ravioli

Ingrediente:

 faina: 500gr
 grasime: de porc, 50gr
 apa: calduta, 180ml
 sare: dupa gust
  

Mod de preparare:

In faina se pune grasimea de porc topita, dar atentie sa nu fie prea fierbinte. se presara ceva faina peste grasime si se framanta pana compozitia devine un aluat. Putin cate putin se toarna din apa si sare si se framanta bine aproximativ 10 minute.

Se inveleste aluatul in folie de aluminiu si se lasa deoparte aproximativ 30 minute. Se scoate din folie si se framanta iar aproximativ 10 minute dupa care se lasa din nou acoperit pentru jumatate de ora apoi se poate gati cu umplutura dorita.

Reteta saptamanii

Negrese
inele de logodna

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Nu exista comentarii inca pentru aceasta reteta.