Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de Vicky | Retetele lui Vicky
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 2.9/5 (14 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Barcute umplute cu branza

Ingrediente:

 ardei: grasi, 4-5
 branza: proaspata de vaci, 200g
 smantana: 2-3 linguri
 cascaval: 2-3 linguri
 sare: -
 marar: 1/2 legatura
 sunca: presata, 2-3 felii
 cascaval: 2-3 felii
  

Mod de preparare:

Ardeii grasi se spala, se taie pe lung in 3 si se curata de seminte, Se aleg feliile mai mari si se patreaza pt umplut, iar 2-3 felii mai mici se taie cubulete. Sunca si cascavalul se taie in forma triunghiulara. Branza dulce se paseaza si se amesteca cu smantana, cascavalul ras, ardeiul taiat cubulete si mararul tocat marunt. Se potriveste la gust de sare. Se umplu aideii grasi cu aceasta compozitie iar deasupra se prind feliile de sunca si cascaval in cate o scobitoare. In varf se pune cate un cubulet de ardei gras

Mentiuni:

Timp de preparare: 15 minute

Dificultate: mica

Reteta saptamanii

Negrese

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Nu exista comentarii inca pentru aceasta reteta.