Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
inele de logodna
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare

Categoria dulciuri / Subcategoria creme si budinci

Vizualizati: 0 - 16 din totalul de 67  retete
Prima pagina   1  2  3  4  5    Ultima pagina
Crema cu frisca si cirese
Gelatina se lasa la inmuiat in apa rece. Ciresele se spala se curata de samburi si se lasa la scurs intr=o strecuratoare. Cele mai frumoase cirese se ... » detalii
Crema de vanilie caramelizata
Se pun galbenusurile intr-o cratita si se amesteca cu zaharul, coaja de portocala, vanilia si esenta de portocale. Intre timp, se pune laptele intr-un... » detalii
Crema caramel cu struguri
Se bat spuma albusurile, apoi se adauga 4 linguri de zahar si romul. Se bat in continuare pana cand se intaresc din nou si se pun la rece. Galbenusur... » detalii
Crema de castane cu frisca
Castanele crestatate se flerb 15-20 minute in apa cu sare. Se curata de coaja si se fierb in continuare pana se inmoaie. Se curata apoi de coaja sub... » detalii
Crema de zahar ars cu ananas
Intr-o forma mica de budinca, se amesteca jumatate dn cantitatea de zahar cu 2 linguri de apa si se lasa pe foc mic pana se caramelizeaza zaharul si c... » detalii
Crema cu turta dulce si fructe confiate
Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun deasupra unui vas cu apa clocotita si se bat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema groa... » detalii
Crema de ciocolata cu zmeura
Ciocolata rasa se pune intr-un ibric cu laptete fierbinte si se amesteca la foc mic, pana se topeste. Zmeura se spala, se curata si se lasa la curs in... » detalii
Budinca de fructe
Se fierb fructele (mere, pere sau piersici etc), cu 150 gr. zahar si putina apa pina scad. Se asaza intr-un vas special care merge la cuptor. Se toarn... » detalii
Budinca de orez
Se fierbe orezul in lapte vanilat; sarea se pune la inceput iar, iar zaharul cind orezul este fiert. In timp ce orezul se raceste, se freaca untul spu... » detalii
Budinca de orez cu prune uscate
Prunele uscate se spala bine in 2-3 ape caldute; se inmoaie de seara intr-un litru de apa calduta, ca sa se hidrateze, apoi se fierb a doua zi in cite... » detalii
Budinca de taitei
In laptele clocotit (cratita nu se asaza direct pe flacara, ca sa nu se afume laptele), se pun taiteii in forma de ploaie,amestecind mereu cu lingura,... » detalii
Budinca de brinza de vaci
Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamiie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se ... » detalii
Budinca de fructe
Se fierb fructele (mere, pere sau piersici etc), cu 150 gr. zahar si putina apa pina scad. Se asaza intr-un vas special care merge la cuptor. Se toarn... » detalii
Budinca de orez
Se fierbe orezul in lapte vanilat; sarea se pune la inceput iar, iar zaharul cind orezul este fiert. In timp ce orezul se raceste, se freaca untul spu... » detalii
Gris cu lapte
Intr-o craticioarade 1 l se pune laptele , impreuna cu zaharul vanilat. Cratita se aseaza pe foc mic si cind laptele clocoteste se adauga grisul in fo... » detalii
Reteta de budinca
Se pun la fiert pastele fainoase cam 10-15 minute. Atentie: mai intai fierbeti apa, si apoi adugati pastele in apa fierbinte, ca sa nu se lipeasca si ... » detalii
Prima pagina   1 2 3 4 5   Ultima pagina

Reteta saptamanii

Negrese
inele de logodna