Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
inele de logodna
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de bob_ana | Retetele lui bob_ana
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 2.5/5 (6 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Escalop de vitel

Ingrediente:

 snitele: 6
 ulei: 3-4 linguri
 mustar: o lingurita cu virf
 smantana: 100 ml
 faina: 1/2 lingurita
 piper: un virf de cutit
 sare: un virf de lingurita
  

Mod de preparare:

Carnea curatata de pielite ,taiata in felii de 1 cm grosime,se bate putin cu muchia ciocanului de carne ,pentru ca fibrele musculare sa se rupa (sa nu se stringa la prajit).Carnea de vitel este o carne fada , de aceea aceste sitele se servesc cu sos condimentat .Snitelele piperate putin se trec bine prin faina ,si se prajesc,pastrindu-se calde pe un vas cu apa fierbinte ,acoperite.Cind toate sint prajite ,in grasimea ramasa ,se pune imediat putina apa ,ca sa nu se arda.Se freaca mustarul cu faina ,smintina si sarea ,amestecindu-se apoi cu sosul din tigaie si lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege.Daca este nevoie ,sosul se dilueaza cu apa.La servire ,sosul se toarna peste snitelele asezate pe platou,alaturi de piure de cartofi,garnitura de orez sau de soteuri din legume.Snitelele se pot servi si cu alte sosuri;sos de rosii in care se adauga vin si o foaie de dafin ca s fie mai picant,sos picant etc.

Reteta saptamanii

Negrese
inele de logodna

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Nu exista comentarii inca pentru aceasta reteta.