Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de Vicky | Retetele lui Vicky
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 2.8/5 (26 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Friptura de vita cu sos

Ingrediente:

 carne: de vitel, 500g
 vin: alb, 100ml
 unt: 25g
 mustar: 10g
 cimbru: -
 sare: -
 piper: -
 rosii: 250g
 usturoi: 3 catei
 ulei: de masline, 50ml
 pasta: de tomate, 50g
  

Mod de preparare:

Taie carnea in felli mai groase si bate-le putin cu ciocanul de snitele. Unge feliile cu mustar si condimenteaza-le. Asaza-le apoi intr-o tava unsa cu unt. Acopera-le cu apa si vin si lasa la cuptor sa se patrunda bine. Din cand in cand mai stropeste-le cu sosul format in tava. Caleste in ulei usturoiul tocat. Adauga rosiile taiate cubulete, pasta de tomate. Condimenteaza si lasa sa fiarba inabusit cam 10-15 minute. Intinde apoi sosul astfel obtinut intre feliile din tava. Dupa 15 minute opreste focul si serveste cald.

Mentiuni:

Timp de preparare: 85 minute

Dificultate: medie

Reteta saptamanii

Negrese

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Gina | Joi , 27 august 2009 02:18
intradevar este foarte buna reteta :X, e usor de preparat dar mi'a luat ceva timp fiind o incepatoare in ale gatitului, dar a meritat efortu! orium delicios!:X:X:X
carmen fe;licia | Duminica , 10 mai 2009 20:21
E un deliciu usor de preparat si mmmm ce gustos , vinu sosu de rosii si usturoi fac minuni"te lingi pe bot"si un pireut