Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
inele de logodna
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de bob_ana | Retetele lui bob_ana
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 3.3/5 (6 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Leberwurst

Ingrediente:

 ficat: 1/2
 splina: 1/2
 inima: 1 de porc
 rinichi: 1 de porc
 grasime: 1/4 din grasimea de la gusa
 carne: 1/2 din carnea singerinda
 condimente: dupa gust
  

Mod de preparare:

Toate componentele se trec prin masina de tocat cu sita cu gauri mici de 3-4 ori: odata cu 1-2 cepe mari fierte, odata cu carnea. La tocatura se adauga 2-300 ml supa cu multa grasime (adunata din oala in care a fiert capul) si condimente: o lingurita nucsoara rasa prin razatoarea cu gauri mici, 1/2 lingurita cu piper si 1/2 lingurita cu ienibahar macinat, 1-2 cuisoare pisate fin in piulita, maghiran dupa gust si cite o lingurita cu sare fina pentru fiecare Kg de compozitie, sau dupa gust. Compozitia va avea aspectul unei paste, cu care se umplu intestine ca pentru caltabosi mai subtiri, procedindu-se in continuare exact ca si la pregatirea caltabosilor. Se consuma rece.

Reteta saptamanii

Negrese
inele de logodna

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Nu exista comentarii inca pentru aceasta reteta.