Retete Utile Retete Dulciuri Diverse Bauturi
inele de logodna
Profita acum de noua facilitate si posteaza-ti bannerul aici.
Preturi promotionale!

Click aici pentru mai multe detalii.
retete culinare
retete culinare
Aceasta reteta este propusa de Cappuccino | Retetele lui Cappuccino
   YM      
click pe poza pentru marire

Voteaza aceasta reteta:

Medie: 3.1/5 (19 voturi)

Vezi toate comentariile

Comenteaza aceasta reteta:

Numele:

E-mail :

Cod de verificare :


Codul de verificare este :
Comentariu:


Paste cu peste

Ingrediente:

 peste: afumat, 500gr
 lapte: 600ml
 unt: 2 linguri
 faina: 1 lingura
 sare: dupa gust
 piper: dupa gust
 nucsoara: macinata, un varf cutit
 frisca: lichida, 3 linguri
 patrunjel: 1 lingura, taiat marunt
 oua: 2, fierte tari
 fusilli: 500gr
 suc de lamaie: 1 lingura
 patrunjel: frunze pentru ornat
  

Mod de preparare:

Se ia o forma pentru gratinat si se unge cu unt. Se pune pestele taiat in forma, se toarna laptele peste peste si se baga la cuptor la 200C pentru aproximativ 15 minute. Se ia lichidul deoparte si pestele se lasa in forma.



Untul se topeste intr-o cratita. Se adauga faina si sucul din forma pus deoparte. Se adauga sare, piper si nucsoara. Ouale fierte se zdrobesc marunt, se amesteca cu frisca si cu patrunjelul tocat si se amesteca cu sosul.



Se fierbe 2 minute. Se pune in alta cratita apa cu sare la fiert si se fierb pastele cu sucul de lamaie. Se storc si se pun peste peste. Se toarna sosul si se baga la cuptor pentru 10 minute. se orneaza cu frunze de patrunjel si se poate servi.

Mentiuni:

Langa aceasta reteta se potrivesc foarte bine cartofi natur sau fierti in coaja cu patrunjel.

Reteta saptamanii

Negrese
inele de logodna

Retete din aceeasi categorie:

Comentarii:


Nu exista comentarii inca pentru aceasta reteta.